Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Sigurnost, kvaliteta, zaštita okoliša

Messer Croatia Plin d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom plinova i plinskih mješavina visoke čistoće. Naša u naša područja rada spada također oprema za plinove, servisne usluge te razvoj i uvođenje postupaka za primjenu plinova.

Sigurnost i zaštita okoliša za nas imaju centralno značenje. Ni u kom slučaju proizvodnja i produktivnost ne smiju ići na štetu sigurnosti i zaštite okoliša. Messer Croatia Plin d.o.o. se obvezuje da će odgovorno djelovati.

Poštivanje zakonskih propisa i službenih odredbi sastavni su dio naše politike zaštite okoliša.

Svaki djelatnik je odgovoran za sigurnost; za šefove to je sastavi dio njihove odgovornosti kao rukovodioca. Odgovarajuće informacije i redovno podučavanje podiže kvalifikaciju i motivaciju djelatnika i pridonosi izbjegavaju nesreća i materijalnih šteta.

Naša filozofija sigurnosti ne završava na vratima – porti poduzeća. Mi naše kupce informiramo sigurnom i ekološki prihvatljivom načinu prijevoza, rukovanja i zbrinjavanja isporučenih proizvoda. Naši sigurnosni standardi odgovaraju zakonski propisanim uvjetima, a dobrim djelom su i širi od zakonske osnove.