Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Medicinski biznis u Hrvatskoj

U Zagrebu je od 24.-27.05. 2006. godine održan internacionalni sajam medicine i tehnike. Messer Croatia Plin je i ove godine izlagala na sajmu među brojnim izlagačima iz cijelog svijeta i pritom postigla zapažene rezultate. Na sajmu smo izlagali medicinske aparate s posebnim naglaskom na uređaj za terapiju medicinskim kisikom u kući – oksigenator, a kao najnoviji proizvod prezentirali smo i dva nova tipa prijenosnog koncentratora kisika tzv. Free style i Life style modele, a ostalih aparata pulsne oxymetre, aspiratore, inhalatore, boce i regulatore za terapiju kisikom.

Messer Croatia Plin je već niz godina prisutna na hrvatskom tržištu ne samo kao proizvođač medicinskih plinova nego i u svom prodajnom programu ima i medicinsku opremu. „Od 2000. godine bilježi se stalni rast prodaje i prihoda, a svojim proizvodima prisutni smo u gotovo svim Hrvatskim bolnicama i zdravstvenim ustanovama“ – ponosno je istaknuo predsjednik Uprave gospodin Robert Mustač. Upravo on je dao značajan doprinos razvoju medicinskog biznisa u Messer Croatia Plinu. Kao mladi komercijalist u odjelu prodaje započeo je suradnju s gospodinom Michaelom Beckom, direktorom društva Laborex – Sanesco i plasirao prve koncentratore kisika.

Nakon toga slijedila je ostala medicinska oprema. Širokom paletom medicinskih proizvoda ostvaren je u proteklih pet godina promet veći od 2 milijuna eura.

Na ovogodišnjem sajmu medicine još jednom smo potvrdili visok nivo kvalitete naše medicinske opreme. Posebnu čast nam je iskazao hrvatski ministar zdravstva, gospodin Neven Ljubičić koji je posjetio naš izložbeni štand. To je samo još jedan od dokaz da je ime Messer u Hrvatskoj poznato i priznato u medicinskim krugovima.

Svako je potrebno napomenuti da je naš izložbeni štand dobio nagradu kao najbolje uređeni štand na sajmu Medicina i tehnika.