Novosti

NEWS & INFO

Publications - Press articles - Journalist content

27.03.2020.

 

Poštovani poslovni partneri, dame i gospodo,

 

Molimo vas da obratite pažnju na naše informacije vezane uz postupanje s korona virusom (COVID-19):

 

Za Messer su zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i poslovnih partnera kao i odgovorno ponašanje ključni elementi naše korporativne kulture. Zbog toga smo poduzeli sve neophodne mjere za zaštitu zdravlja naših zaposlenika i poslovnih partnera.

Zaposlenicima kojima to proces rada dozvoljava rade od kuće ili na propisanoj socijalnoj udaljenosti, a u odjelima gdje to nije moguće provesti, uveden je rad u više smjena. Nadamo se da ćemo na taj način uspjeti zaštiti zdravlje naših zaposlenika i poslovnih partnera, smanjiti širenje virusa, a istovremeno i održati stabilnost poslovanja.

 

Ukoliko bi ipak došlo do poteškoća ili kašnjenja vezano za isporuke ili usluge, pravovremeno ćete biti obaviješteni.

 

Naš krizni stožer za pandemiju pruža podršku zdravstvenim ustanovama u sprječavanju  i usporavanju širenja korona virusa kao i u osiguravanju opskrbe medicinskim plinova, posebno sada kada je jako povećana potražnja za medicinskim plinovima, naročito kisikom. Kao gospodarski subjekt, stručnjaci za industrijske, medicinske i specijalne plinove te članovi internacionalne zajednice snosimo posebnu odgovornost za osiguravanje isporuka naših proizvoda na vrijeme i u potrebnim količinama kao i da u ovim teškim vremenima damo najbolje od sebe i solidarno radimo sa našim poslovnim partnerima.

 

Ako kupujete od nas plinove u posudama pod tlakom (u plinskim bocama), molimo vas da nas odmah obavijestite ukoliko su naše plinske boce došle u kontakt sa zaraženim osobama.

 

Veliko hvala na suradnji.

Vaš partner Messer Croatia Plin d.o.o.

 

 

 

 

13.03.2020.

 

Molim Vas da uvažite naše informacije vezane uz postupanje s korona virusom (COVID-19):
Za Messer su zdravlje i sigurnost zaposlenika i poslovnih partnera kao i svijest o odgovornom ponašanju ključni elementi naše poslovne kulture.
Korporacijski krizni stožer za slučaj pandemije te lokalni stožeri u svim našim društvima osiguravaju potporu nadležnim zdravstvenim institucijama i organima vlasti u provođenju mjera koje bi trebale spriječiti ili usporiti širenje korona virusa.
Kao poslovni subjekt u gospodarstvu, ali također kao i član internacionalne zajednice, dužni smo u ova teška vremena napraviti ono najbolje što možemo te solidarno surađivati sa svim naših partnerima.

Ako želite dobiti detaljne informacije o našem postupanju vezano uz korona virus, obratite nam se molimo Vas putem maila info.hr@messergroup.com

Ukoliko od nas nabavljate plinove u spremnicima pod tlakom (plinske boce), molimo Vas da nas odmah obavijestite ako su boce došle u kontakt sa zaraženim osobama.

Zahvaljujemo na Vašoj suradnji
Vaš tim u Messer Croatia Plinu