Koristimo tehnologiju kolačića da bismo personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali pristup našoj web stranici.  Nastavkom korištenja naše web stranice Vi dajete pristanak za korištenje kolačića. Za više informacija, molimo Vas, pročitajte našu „Politiku privatnosti“.
Prikaz web sadržaja

O TVRTKI MESSER

Već više od 100 godina je naziv Messer neraskidivo povezan s kompetencijom koja se odnosi na temu industrijskih plinova. Grupacija Messer stvara i osigurava kisik, dušik, argon, ugljični dioksid, vodik, helij, zaštitne plinove za zavarivanje, specijalne plinove, medicinske plinove i njihove različite smjese.
Koliko je širok spektar ponude plinova, toliko su brojne i djelatnosti koje profitiraju od tih plinova i od primjene stručnog znanja zaposlenika tvrtke Messer: industrija obrade čelika i metala, kemijska, prehrambena i farmaceutska industrija, automobilska i elektronička industrija, medicina, istraživanje i ekološki inženjering.

 

VIZIJA

Messer je neovisno, obiteljsko poduzeće kojim upravlja vlasnik i koje djeluje na području industrijskih plinova s glavnim tržištima u Europi i Kini.
Naše održivo djelovanje temelji se na potrebama naših kupaca i bazira na našoj zajedničkoj odgovornosti za ljude, okoliš i napredak.