Koristimo tehnologiju kolačića da bismo personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali pristup našoj web stranici.  Nastavkom korištenja naše web stranice Vi dajete pristanak za korištenje kolačića. Za više informacija, molimo Vas, pročitajte našu „Politiku privatnosti“.
Prikaz web sadržaja

Poštovani poslovni partneri, poštovane dame i gospodo,


Molim Vas da uvažite naše informacije vezane uz postupanje s korona virusom (COVID-19):
Za Messer su zdravlje i sigurnost zaposlenika i poslovnih partnera kao i svijest o odgovornom ponašanju ključni elementi naše poslovne kulture.
Korporacijski krizni stožer za slučaj pandemije te lokalni stožeri u svim našim društvima osiguravaju potporu nadležnim zdravstvenim institucijama i organima vlasti u provođenju mjera koje bi trebale spriječiti ili usporiti širenje korona virusa.
Kao poslovni subjekt u gospodarstvu, ali također kao i član internacionalne zajednice, dužni smo u ova teška vremena napraviti ono najbolje što možemo te solidarno surađivati sa svim naših partnerima.


Ako želite dobiti detaljne informacije o našem postupanju vezano uz korona virus, obratite nam se molimo Vas putem maila info.hr@messergroup.com 
Ukoliko od nas nabavljate plinove u spremnicima pod tlakom (plinske boce), molimo Vas da nas odmah obavijestite ako su boce došle u kontakt sa zaraženim osobama.
 


Zahvaljujemo na Vašoj suradnji

Vaš tim u Messer Croatia Plinu

13.03.2020.