Koristimo tehnologiju kolačića da bismo personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali pristup našoj web stranici.  Nastavkom korištenja naše web stranice Vi dajete pristanak za korištenje kolačića. Za više informacija, molimo Vas, pročitajte našu „Politiku privatnosti“.
Prikaz web sadržaja

27.03.2020.

 

Poštovani poslovni partneri, dame i gospodo,

 

Molimo vas da obratite pažnju na naše informacije vezane uz postupanje s korona virusom (COVID-19):

 

Za Messer su zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i poslovnih partnera kao i odgovorno ponašanje ključni elementi naše korporativne kulture. Zbog toga smo poduzeli sve neophodne mjere za zaštitu zdravlja naših zaposlenika i poslovnih partnera.

Zaposlenicima kojima to proces rada dozvoljava rade od kuće ili na propisanoj socijalnoj udaljenosti, a u odjelima gdje to nije moguće provesti, uveden je rad u više smjena. Nadamo se da ćemo na taj način uspjeti zaštiti zdravlje naših zaposlenika i poslovnih partnera, smanjiti širenje virusa, a istovremeno i održati stabilnost poslovanja.

 

Ukoliko bi ipak došlo do poteškoća ili kašnjenja vezano za isporuke ili usluge, pravovremeno ćete biti obaviješteni.

 

Naš krizni stožer za pandemiju pruža podršku zdravstvenim ustanovama u sprječavanju  i usporavanju širenja korona virusa kao i u osiguravanju opskrbe medicinskim plinova, posebno sada kada je jako povećana potražnja za medicinskim plinovima, naročito kisikom. Kao gospodarski subjekt, stručnjaci za industrijske, medicinske i specijalne plinove te članovi internacionalne zajednice snosimo posebnu odgovornost za osiguravanje isporuka naših proizvoda na vrijeme i u potrebnim količinama kao i da u ovim teškim vremenima damo najbolje od sebe i solidarno radimo sa našim poslovnim partnerima.

 

Ako kupujete od nas plinove u posudama pod tlakom (u plinskim bocama), molimo vas da nas odmah obavijestite ukoliko su naše plinske boce došle u kontakt sa zaraženim osobama.

 

Veliko hvala na suradnji.

Vaš partner Messer Croatia Plin d.o.o.

 

 

 

 

13.03.2020.

 

Molim Vas da uvažite naše informacije vezane uz postupanje s korona virusom (COVID-19):
Za Messer su zdravlje i sigurnost zaposlenika i poslovnih partnera kao i svijest o odgovornom ponašanju ključni elementi naše poslovne kulture.
Korporacijski krizni stožer za slučaj pandemije te lokalni stožeri u svim našim društvima osiguravaju potporu nadležnim zdravstvenim institucijama i organima vlasti u provođenju mjera koje bi trebale spriječiti ili usporiti širenje korona virusa.
Kao poslovni subjekt u gospodarstvu, ali također kao i član internacionalne zajednice, dužni smo u ova teška vremena napraviti ono najbolje što možemo te solidarno surađivati sa svim naših partnerima.

Ako želite dobiti detaljne informacije o našem postupanju vezano uz korona virus, obratite nam se molimo Vas putem maila info.hr@messergroup.com

Ukoliko od nas nabavljate plinove u spremnicima pod tlakom (plinske boce), molimo Vas da nas odmah obavijestite ako su boce došle u kontakt sa zaraženim osobama.

Zahvaljujemo na Vašoj suradnji
Vaš tim u Messer Croatia Plinu