Koristimo tehnologiju kolačića da bismo personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali pristup našoj web stranici.  Nastavkom korištenja naše web stranice Vi dajete pristanak za korištenje kolačića. Za više informacija, molimo Vas, pročitajte našu „Politiku privatnosti“.
Prikaz web sadržaja

Viktor Gajšak

SHE – sigurnost, zdravlje, zaštita okoliša

Voditelj

+385 (01) 33 50 736

+385 091 13 10 583

viktor.gajsak@messergroup.com

Prikaz web sadržaja

Marija Eršek

QA – osiguranje kvalitete

Voditelj

+385 (01) 33 50 755

+385 91 66 50 050

marija.ersek@messergroup.com

Prikaz web sadržaja

SIGURNOST, KVALITETA, ZAŠTITA OKOLIŠA


Poduzeće Messer sa sjedištem u Zaprešiću bavi se proizvodnjom i prodajom plinova i plinskih mješavina visoke čistoće. Daljnja područja rada također je oprema za plinove, servisne usluge te razvoj i uvođenje postupaka za primjenu plinova.
Sigurnost i zaštita okoliša za nas imaju centralno značenje. Ni u kojem slučaju proizvodnja i produktivnost ne smiju ići na štetu sigurnosti i zaštite okoliša. Društvo Messer obvezuje se odgovorno djelovati.

Poštivanje zakonskih propisa i službenih odredbi sastavni je dio naše politike zaštite okoliša.
Svaki zaposlenik odgovoran je za sigurnost; za nadređene je to sastavi dio njihove odgovornosti u ulozi rukovodioca. Odgovarajuće informacije i redovito podučavanje podižu kvalifikaciju i motivaciju zaposlenika te pridonose izbjegavaju nezgoda i materijalnih šteta.

Naša filozofija sigurnosti ne prestaje na vratima – porti poduzeća. Mi svoje kupce informiramo o sigurnom i ekološki prihvatljivom načinu prijevoza, rukovanja i zbrinjavanja isporučenih proizvoda. Naši sigurnosni standardi odgovaraju zakonski propisanim uvjetima, a dobrim dijelom su i širi od zakonske osnove.
Kao stručnjaci specijalisti za industrijske plinove postavljamo visoke zahtjeve na kvalitetu i sigurnost naših proizvoda. Sa zacrtanim ciljem identificiraju se svi zaposlenici društva Messer Croatia Plin d.o.o. Težnja za pouzdanom kvalitetom i prevencijom izvora grešaka je nešto što je razumljivo samo po sebi. To je naša obaveza i naš dug prema našim kupcima koji su nam poklonili svoje povjerenje.

Sve svoje aktivnosti usmjerili smo na razumijevanje i ispunjavanje očekivanja naših kupaca. Stalno poboljšavamo kvalitetu našeg rada, proizvoda i usluga kako bi naši kupci bili uspješni na svojim tržištima.


SIGURNOST


Sigurnost, zdravlje i sigurnost pri radu čvrsto su usidreni u našim smjernicama i našim svakodnevnim poslovnim procesima.

Messer Croatia Plin se obvezuje:
• svim zaposlenicima osigurati sigurno radno okruženje,
• svim kupcima ponuditi sigurne proizvode i usluge,
• ispunjavati svoju odgovornost kao dobar susjed na način da u  okolini u kojoj aktivno djeluje vodi brigu o sigurnosti.


ZAŠTITA OKOLIŠA


Messer Croatia se obvezuje:
• raditi na očuvanju čistog i zdravog okoliša,
• svojim kupcima na ekološki osviješten i odgovoran način ponuditi sigurne i pouzdane proizvode i usluge.

Zaštita okoliša je naš prioritet. Već u samoj fazi razvoja naših proizvoda i primjena uključeni su ekološki prihvatljivi proizvodi i postupci. Kroz tehnički razvoj vodi se neprekidna briga o mogućnosti smanjenja eventualno negativnih utjecaja postojećih postrojenja na okoliš. Svi postupci proizvodnje podliježu redovnoj provjeri njihova utjecaja na okoliš.


CERTIFIKATI


Naš integrirani sustavu upravljanja (IMS) kombinira različite metode zadovoljavanja zahtjeva iz različitih područja (kvaliteta, zaštita okoliša i sigurnosti na radu, hrana, sigurnost) u jedinstvenoj strukturi, što je bitan dio poslovanja naše tvrtke. To čini osnovu za sigurno i ekološki prihvatljivo djelovanje na svim našim lokacijama, mjestima montaže i također kod dobavljača.
Integrirani sustav upravljanja (IMS) povezuje metode i alate za ispunjavanje zahtjeva iz različitih područja (npr. kvaliteta, zaštita okoliša i sigurnost na radu, sigurnost) u jedinstvenoj strukturi koja podržava korporativno upravljanje (t. j. upravljanje i nadzor organizacija).

 

SIGURNOSNO TEHNIČKI LISTOVI

Za važeće sigurnosno - tehničke listove kontaktirajte nas na info.hr@messergroup.com

 

Politika kvalitete (pdf)

 

Popis certifikata kvalitete Messer Croatia Plina:

ISO 9001:2015 - Upravljanje kvalitetom
Food safety system certification 22 000, ver.4.1:2017 – Sustav upravljanja sigurnosti hrane
ISO 14 001:2015 - Zaštita okoliša
ISO 50 001:2011 - Sustav upravljanja energijom
ISO 13 485:2016 – Medicinski proizvodi
PTO – Unutarnja nadzorna služba (IS) prema ADR/RID 2019 i direktivi 2010/35/EU