Breadcrumb

Gas Scout

Gas Scout: Tražilica plinova za zavarivanje

Pronađite odgovarajući plin za zavarivanje sa samo nekoliko klikova mišem

Gas Scout: Tražilica plinova za zavarivanje

 

Korisnici zaštitnih plinova u području tehnologije zavarivanja i rezanja često se suočavaju s izazovom pronalaska odgovarajućeg zaštitnog plina u mnoštvu zaštitnih plinova za zavarivanje.

Mnogo je parametara koje se treba razmotriti. Upravo kod toga pomoć pruža Gas Scout – Messerova tražilica plinova za zavarivanje. Jednostavno odaberite Vaš materijal, postupak zavarivanja, položaj zavarivanja i druge varijable. Nakon samo nekoliko klikova  Gas Scout će Vam pokazati rezultate za standardne plinove. Osim toga vidjet ćete i preporučene Messerove mješavine zaštitnih plinova koje korisniku nude relevantne prednosti u smislu brzine i rezultata zavarivanja.

Posljednje, ali ne manje važno, Gas Sout nudi Vam pristup mnogim korisnim dokumentima: na primjer video o podešavanju količine zaštitnog plina ili postere u PDF formatu o položajima zavarivanja ili uzrocima onečišćenja zaštitnim plinom.

Gas Scout je također jednako jednostavan za korištenje na pametnom telefonu kao i na stolnom računalu.

Molimo Vas kliknite na "Razumijem" ispod izjave o odricanju od odgovornosti i nakon toga ćete se naći u aplikaciji Gas Scout – tražilici plinova za zavarivanje.

Gas Scout

Haftungsausschluss

Naše "preporuke" su plinovi koji odgovaraju parametrima koje ste unijeli te su posebno prikladni za njih. Ukoliko postoje ostali parametri koji nisu sastavni dio ove aplikacije ili koji nisu uzeti u obzir, moguće je da bi neki drugi plin bio bolji ili prikladniji.Dodatno, uvijek imajte na umu unutarnje propise tvornice, odobrenja za postupak te ostale norme i pravilnike. Ponekad je propisano korištenje nekih drugih proizvoda koje, naravno, naše preporuke ne smiju zamijeniti.Messer ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ukoliko se prihvati pogrešna preporuka ili ako nepoznati uvjeti ili proceduralni propisi zahtijevaju korištenje nekog drugog zaštitnog plina. Nikako Messer nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak od strane korisnika ukoliko isti u potpunosti ne razumije ili ne poštuje vlastiti proizvodni proces, a pogotovo ako je ta šteta ili gubitak nastala pogrešnim tumačenjem ili primjenom rezultata iz ove aplikacije.

Gas Scout

Tražite odgovarajući zaštitni plin za zavarivanje? Unesite parametre Vašeg zavarivačkog procesa i usmjerit ćemo Vas u izboru pravog plina.

Ostali proizvodi na zahtjev.

Više Informacija:Tomislav Klobučarević, dipl.ing.str. (EWE) tomislav.klobucarevic@messergroup.com +385 91 3350 737

Ihre Auswahl

Werkstoff
Schweißverfahren
Schweißposition
Oberflächenzustand
thickness

Ergebnisliste

Wir empfehlen Ihnen für die vorgenommene Auswahl folgende Schutzgase:

Standardgase

Title

Bezeichnung:
Zusammensetzung:
Bemerkung:

Gas Scout 2

Kontakt

Imate li pitanja?
Kontaktirajte naš tim.

E-mail: info.hr@messergroup.com 

Telefon: +385 (0)1 3350 777

Rado ćemo Vam dati savjet za preuzimanje.