Breadcrumb

Vizija, misija i vrijednosti

VIZIJA, MISIJA I VRIJEDNOSTI

Vizija, misija i vrijednosti

VIZIJA, MISIJA I VRIJEDNOSTI

 

NAŠA VIZIJA


Messer predstavlja značajnu grupaciju iz područja industrijskih plinova na svojim ključnim tržištima Evrope i Azije i Sjeverne i Južne Amerika.

Messer je i biti će nezavisno obiteljsko poduzeće.

Mi razmišljamo dugoročno i odlučno djelujemo, a vlastitu vrijednost određujemo stabilnošću našeg uspjeha.

Zajedno sa našim partnerima i povezanim društvima  iz područja tehnologije zavarivanja i rezanja, sustava za opskrbu plinovima te preciznih instrumenata stvaramo sinergije i ispunjavamo želje kupaca stručno, pouzdano i inovativno.

To je ono što nas čini prvim izborom kod naših kupaca i zaposlenika.
 

NAŠA MISIJA

Kao obiteljsko poduzeće bogate tradicije kojim upravlja sam vlasnik, fokusirani smo na budućnost, uzimajući u obzir različite uvjete na našim postojećim tržištima. Svoje iskustvo i stručnost koristimo za izgradnju pozicija na novim tržištima.

U rasponu od acetilena do ksenona svojim kupcima nudimo široku paletu tehničkih, medicinskih i specijalnih plinova te plinove za prehrambenu industriju. Naš proizvodni program je upotpunjen vrhunskim uslugama i tehničkom opremom najnovije generacije.

U visoko moderniziranim tehnološkim centrima kojima raspolažemo, u suradnji s našim kupcima, radimo na razvoju tehnologija primjena za upotrebu plinova u gotovo svakoj grani industrije, u proizvodnji hrane, medicini, znanosti i istraživačkom radu.

Predanost naših zaposlenih, fleksibilnost i bliskost koju osjećamo s našim kupcima na lokalnom tržištu čine nas njihovim prioritetnim partnerom.

Kroz poduzetnički duh, dalekosežno razmišljanje i neprekidno unapređivanje naših procesa rada, kreiramo dodatnu vrijednost našim kupcima i na taj način osiguravamo dugoročan zajednički uspjeh.

Jaka financijska politika i umjerena profitna stopa garantiraju nam nezavisnost i održivi rast.
 

NAŠE VRIJEDNOSTI

ORIJENTACIJA NA KUPCE

Usmjeravamo se prema individualnim zahtjevima naših kupaca i pomažemo im unaprijediti njihovu konkurentnost i rezultate poslovanja.

ORIJENTACIJA NA ZAPOSLENIKE

Školujemo, razvijamo i unapređujemo motivirane, efikasne zaposlenike s integritetom. Od njih očekujemo snalažljivost, timski rad i odgovornost.

ODGOVORNO PONAŠANJE

Mi shvaćamo naše obaveze prema zaposlenicima i društvu vrlo ozbiljno:

  • Sigurnost: obavezujemo se na provođenje mjera zaštite zaposlenika, sigurnu proizvodnju, rukovanje i korištenje proizvoda.
  • Zdravlje: postavljamo radne standarde koji osiguravaju zdravlje i dobrobit svakom pojedincu.
  • Okoliš: kao dio šireg društva vodimo računa o zaštiti okoliša.

ODGOVORNOST DRUŠTVA

Odgovornim rukovođenjem našim resursima i korištenjem talenata zaposlenih na pravi način, dugoročno povećavamo vrijednost društva.

IZVRSNOST

Naši postupci su zasnovani na tehničkoj stručnosti, inovacijama, fleksibilnosti i sposobnosti brzog donošenja odluka.

UZAJAMNO POVJERENJE I POŠTOVANJE

Vjerujemo u uzajamnu suradnju zasnovanu na povjerenju, iskrenosti, transparentnosti i otvorenoj komunikaciji.

Uvažavamo i pridržavamo se kulturnih i društvenih običaja svih zemalja u kojima poslujemo.