Breadcrumb

Liquid service

USLUGA DOSTAVE TEKUĆEG DUŠIKA

Opskrba malom količinom tekućeg plina – korisničke instalacije – područja primjene i savjeti – savjeti vezani uz sigurnost – osposobljavanje – komercijalne ponude

NARUČITE USLUGU DOSTAVE ZA TEKUĆI DUŠIK

Tekući dušik se koristi u raznim industrijskim i medicinskim primjenama.  Ponekad postoji specifična potreba za manjim količinama tekućeg dušika koji se obično skladišti u mobilnim kriogenim spremnicima. Uz uslugu dostave LIN-a (tekućeg dušika) Messer nudi paket opskrbe tekućim dušikom tako da nemate nikakve brige: mi vam dostavljamo dušik u željenoj količini i brinemo se i za sve ostalo – osiguravamo spremnik i sigurnosnu opremu, održavanje opreme te također jako važno obuku o sigurnom rukovanju za vaše djelatnike.


PODRUČJA PRIMJENE USLUGE DOSTAVE TEKUĆEG DUŠIKA

STEZNO SPAJANJE I DRUGE PRIMJENE U INDUSTRIJI


Tekući dušik se koristi u širokom spektru industrijskih procesa, na primjer za stezno spajanje komponenti, za kriogeno šok smrzavanje materijala, za hladno skidanje srha s plastike ili guma.

KRIOTERAPIJA I DRUGE PRIMJENE U MEDICINI I LABORATORIJIMA


Tekući dušik se koristi u laboratorijima i zdravstvenim institucijama kao važno rashladno sredstvo za ekološki neškodljivo dugotrajno čuvanje medicinskih i bioloških materijala kao i za hlađenje  pomoću sprejeva odnosno kontaktno hlađenje u krioterapiji.


DEWAROVE POSUDE ZA SKLADIŠTENJE TEKUĆEG DUŠIKA

Dewarice su otvorene posude, koje nisu pod tlakom, a koriste  za čuvanje kriogenih tekućina.  Tekući dušik se puni u te posude i dostavlja vam se na korištenje za potrebe vaših primjena.   

KRIOGENI SPREMNICI ZA TEKUĆI DUŠIK


Kriogeni spremnici za tekuće plinove koje još nazivamo i prijenosnim posudama za tekuće plinove su višeslojno vakuum izolirane posude s duplom stjenkom.   Dizajnirani su za siguran i ekonomičan transport i skladištenje ukapljenih plinova na niskim temperaturama.


SIGURNOSNA OPREMA ZA TEKUĆI DUŠIK


Messer će vas savjetovati o potrebnoj sigurnosnoj opremi i održati školovanje za vaše zaposlenike.  Tekući dušik je kriogena tekućina s kojom se treba oprezno rukovati te je potrebno poduzeti sve mjere opreza.
 

Hardware

Oprema i centralni sustav opskrbe

Centralni sustav za opskrbu plinovima – Savršeni spoj opreme za opskrbu plinovima – Održavanje sustava – Pravni zahtjevi - Savjeti – Školovanje – Komercijalne ponude

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Messer Croatia Plin - Politika privatnosti

Contact form for every page

Contact us

select action

Kontakt obrazac

Action form

Molimo popuniti sva polja označena zvjezdicom

Mr.
Odaberite jednu opciju
Prihvaćam GDPR politiku Messer Grupe. Ovaj sporazum se može opozvati u bilo kojem trenutku

Contact form for every page

Contact us

select action

Kontakt obrazac

Action form

Molimo popuniti sva polja označena zvjezdicom

Mr.
Odaberite jednu opciju
Prihvaćam GDPR politiku Messer Grupe. Ovaj sporazum se može opozvati u bilo kojem trenutku