Breadcrumb

Poduzeće Messer Croatia Plin

Poduzeće Messer Croatia Plin

Messer Croatia Plin - o nama

PODUZEĆE MESSER CROATIA PLIN


Poduzeće Messer Croatia Plin pripada grupaciji Messer i ima sedam lokacija te više prodajnih skladišta i distribucijskih centara. Na lokaciji u Zaprešiću rade najsuvremeniji proizvodni pogoni i punionice. Centri plinova i punionice u svim dijelovima Hrvatske osiguravaju brzu i individualnu opskrbu plinom.

Messer Croatia Plin ima postrojenja za razlaganje zraka, skladišti i transportira plin u cisternama ili bocama te također može  proizvoditi plinove na samom mjestu primjene.
Koliko je širok spektar ponude plinova, toliko su brojne i djelatnosti koje profitiraju od tih plinova i od primjene stručnog znanja zaposlenika tvrtke Messer: industrija obrade čelika i metala, kemijska, prehrambena i farmaceutska industrija, automobilska i elektronička industrija, medicina, istraživanje i ekološki inženjering.

Na području medicine je Messer Croatia Plin vodeći hrvatski proizvođač i distributer svjetskih proizvođača medicinskih proizvoda na području kliničke skrbi i kućne njege.
 

 

Messer Croatia Plin d.o.o.

sjedište društva:

Industrijska 1, 10290 Zaprešić

+385 (01) 33 50 777    
info.hr@messergroup.com

OIB: 32179081874

Distribucijski centri

Distribucijski centri

Distribucijski centri u vašoj blizini – Opcija preuzimanja ili isporuke –’savršeni spoj’ – oprema – Opcije naručivanja – Sigurnosni aspekti

Contact form for every page

Contact us

select action

Kontakt obrazac

Action form

Došlo je do pogreške u obradi registracije. Molimo vas da dvaput provjerite unesene informacije.
Mr.
Prihvaćam GDPR politiku Messer Grupe. Ovaj sporazum se može opozvati u bilo kojem trenutku