Breadcrumb

Liquid service

USLUGA DOSTAVE TEKUĆEG DUŠIKA

Opskrba malom količinom tekućeg plina – korisničke instalacije – područja primjene i savjeti – savjeti vezani uz sigurnost – osposobljavanje – komercijalne ponude

NARUČITE USLUGU DOSTAVE ZA TEKUĆI DUŠIK

Tekući dušik se koristi u raznim industrijskim i medicinskim primjenama.  Ponekad postoji specifična potreba za manjim količinama tekućeg dušika koji se obično skladišti u mobilnim kriogenim spremnicima. Uz uslugu dostave LIN-a (tekućeg dušika) Messer nudi paket opskrbe tekućim dušikom tako da nemate nikakve brige: mi vam dostavljamo dušik u željenoj količini i brinemo se i za sve ostalo – osiguravamo spremnik i sigurnosnu opremu, održavanje opreme te također jako važno obuku o sigurnom rukovanju za vaše djelatnike.


PODRUČJA PRIMJENE USLUGE DOSTAVE TEKUĆEG DUŠIKA

STEZNO SPAJANJE I DRUGE PRIMJENE U INDUSTRIJI


Tekući dušik se koristi u širokom spektru industrijskih procesa, na primjer za stezno spajanje komponenti, za kriogeno šok smrzavanje materijala, za hladno skidanje srha s plastike ili guma.

KRIOTERAPIJA I DRUGE PRIMJENE U MEDICINI I LABORATORIJIMA


Tekući dušik se koristi u laboratorijima i zdravstvenim institucijama kao važno rashladno sredstvo za ekološki neškodljivo dugotrajno čuvanje medicinskih i bioloških materijala kao i za hlađenje  pomoću sprejeva odnosno kontaktno hlađenje u krioterapiji.


DEWAROVE POSUDE ZA SKLADIŠTENJE TEKUĆEG DUŠIKA

Dewarice su otvorene posude, koje nisu pod tlakom, a koriste  za čuvanje kriogenih tekućina.  Tekući dušik se puni u te posude i dostavlja vam se na korištenje za potrebe vaših primjena.   

KRIOGENI SPREMNICI ZA TEKUĆI DUŠIK


Kriogeni spremnici za tekuće plinove koje još nazivamo i prijenosnim posudama za tekuće plinove su višeslojno vakuum izolirane posude s duplom stjenkom.   Dizajnirani su za siguran i ekonomičan transport i skladištenje ukapljenih plinova na niskim temperaturama.


SIGURNOSNA OPREMA ZA TEKUĆI DUŠIK


Messer će vas savjetovati o potrebnoj sigurnosnoj opremi i održati školovanje za vaše zaposlenike.  Tekući dušik je kriogena tekućina s kojom se treba oprezno rukovati te je potrebno poduzeti sve mjere opreza.
 

Hardware

Oprema i centralni sustav opskrbe

Centralni sustav za opskrbu plinovima – Savršeni spoj opreme za opskrbu plinovima – Održavanje sustava – Pravni zahtjevi - Savjeti – Školovanje – Komercijalne ponude

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Messer Croatia Plin - Politika privatnosti

Contact form for every page

Contact us

select action

Kontakt obrazac

Action form

Došlo je do pogreške u obradi registracije. Molimo vas da dvaput provjerite unesene informacije.
Mr.
Prihvaćam GDPR politiku Messer Grupe. Ovaj sporazum se može opozvati u bilo kojem trenutku

Contact form for every page

Contact us

select action

Kontakt obrazac

Action form

Došlo je do pogreške u obradi registracije. Molimo vas da dvaput provjerite unesene informacije.
Mr.
Prihvaćam GDPR politiku Messer Grupe. Ovaj sporazum se može opozvati u bilo kojem trenutku